sitede ara

reklam

Milliyet

Limoon Forum :: Kendinizi Tanitin
Hoş geldiniz Konuk   [Kayıt]  [Giriş]
 Konu :Merhaba.. 07-01-2012 01:51:12 
suhicsasmaz
Gönderiler: 2
Yerleşim
Merhaba arkadaşlar, Bu siteyi tesadüfen gördüm. Sevdiğim kitapları ve filmleri tanıtmak için yazacağım. Hepinize sevgilerimi gönderiyorum. suhicsasmaz
IP Kaydı
 Konu :Re:Merhaba.. 07-01-2012 01:53:00 
suhicsasmaz
Gönderiler: 2
Yerleşim

[suhicsasmaz 07-01-2012 01:51:12]:

Merhaba arkadaşlar, Bu siteyi tesadüfen gördüm. Sevdiğim kitapları ve filmleri tanıtmak için yazacağım. Hepinize sevgilerimi gönderiyorum. suhicsasmaz

IP Kaydı
 Konu :Re:Merhaba.. 13-05-2012 14:23:36 
soyak77
Gönderiler: 1
Yerleşim
BİR DİYETİN OLMAZSA OLMAZLARI Diyet yapmanın amacı sadece kilo vermek değildir. Kilo kaybederken iç organlarımıza asla bir zarar ermemektir. Neden şişmanlıyoruz onun ortaya çıkarılması gerekir. ,Tek besin yapıldığı zaman, vücudumuzun ihtiyacı olan maddeleri n vücudumuza vermediğimiz için bir çok sağlık sorunları ortaya çıkar .Tek yönlü diyetler asla önerilmez .Sağlık açısından son derece zararlıdır. Kilo verdikten sonra normal hayatına döndüğü zaman verdiği bu kiloları fazlası ile geri alır. Spor diyetle birlikte yapıldığı zaman, verilen kilolar alınmaz. Vücutta sarkma gibi sorunlar olmaz. Zayıflarken spor ile birlikte oldukça fit bir vücuda kavuşursunuz. Normal hayat süresi İçerisinde zayıflanmalıdır. Hayatınızı diyetten önce ya da sonra diye ikiye ayırmamalı .Sağlıklı beslenmeyi bir yaşam biçimi haline getirmelisiniz. Bilinçsiz diyetlerde tansiyon, kalp damar hastalıları ve psikolojik sorunları ortaya çıkar. Sağlıklı zayıflamanın bazı püf noktalarından biride, neden kilo aldığımızı tespit etmeli. Diyete başlamadan önce bir sağlık kontrolünden geçmeli. Mevcut olan sağlık sorunlarınız var ise, bunları uzamana bir doktordan yardım almalı. Kişiye özek beslenme ve diyet programı düzenlenmeli. Kişinin metabolizmasına göre diyet listeleri uygulanmalıdır. Kilo problemi yaşayan kişilerin en çok yaptıkları yanlış bir diyet listesi bulup, onu uygulamaya çalışmalarıdır. Siz hayatınızı ikiye ayırıyorsanız kilo vermek için, diyet yapıyorsanız .Diyetten sonra normal hayatınıza geri dönüyorsanız. Bu kesinlikle yanlış. Diğer bir yanlış ise diyet yaparken kişi sevdiği yiyeceklerden vazgeçmesidir. Kilo verdikten sonra normal hayatına döndüğü zaman verdiği bu kiloları fazlası ile geri alır. İnsan vücudu kaslardan, kemiklerden, ve sudan oluşur. Tek besin yapıldığı zaman, vücudumuzun ihtiyacı olan maddeleri vücudumuza vermediğimiz için bir çok sağlık gurubu ortaya çıkar .Üç temel besin gurubu vardır. proteinler ,yağlar ve karbonhidratlar. tek yönlü diyetlerde genelde karbon hidrat ve yağlarda aşırı derece kısıtlamalar olur. Daha çok protein ağırlıklı beslenmeler önerilir. Proteinler çok fazla enerji yakılarak kilo verdirir. Vücut ürik asit üretiminde artış gösterir. Kalp damar gut gibi hastalıkların ortaya çıkmasına sebep olur. Tek yönlü diyetler asla önerilmez. Bunlar son derece zararlı diyetlerdir. Saç dökülmeleri tırnak kırılmalarına sebep olur.
IP Kaydı
Sayfa #